About me

Des de ben petita, i sense saber-ho, sempre m’ha fascinat el món del disseny. Crear, construir, muntar, desmuntar… Lego era dels meus jocs preferits. Anar al supermercat era una aventura per mi! Flipava amb els packagings, les lletres, les il·lustracions… I li deia als meus pares que de gran volia ser “dibuixera”. 🙂

Acabat el batxillerat, va començar la meva carrera professional, sempre combinant els meus estudis d’INTERIORISME, ARQUITECTURA EFÍMERA i DISSENY GRÀFIC, amb la feina; treballant en empreses del ram.

Del 2006 al 2011, Onomatopeies, un projecte col·lectiu que va començar com a afició i va acabar professionalitzant-se com a empresa, ha estat la firma utilitzada en tots els projectes.

I al 2012 neix LaBRIDAésBella. Aquest bloc parla per si mateix d’aquest projecte. Us convido a navegar-hi sovint per descobrir la seva trajectòria i evolució.

Crec amb el que faig i m’apassiona. Aposto pels dissenys sostenibles i pel sentit comú, demostrant en cada projecte, que el disseny va més enllà dels tòpics.

Benvingudes i benvinguts a LaBRIDAésBella!

Laia Pellicer Toda