#MAS_MIRÓ. Packaging de patrocini

El Mas de l’artista internacional Joan Miró, situat a Mont-roig del Camp, es troba “congelat” en el temps. Parets, mobles i ambient intacte. S’està iniciant el projecte de museïtzació que pretèn obrir aquest Mas al públic i es necessiten patrocinadors.

MAS_MIRO_02

La tela blanca plasma l’inici del projecte, recreant la sensació d’un pintor davant un llenç en blanc, a punt de començar a pintar. Aquesta estètica neutre i minimalista ens ajuda a allunyar-nos, de forma intencionada, de l’Univers Mironià més conegut.

MAS_MIRO_03 MAS_MIRO_04 MAS_MIRO_05 MAS_MIRO_06

La clau que obrirà aquestes portes al món és la protagonista i el fil conductor conceptual de tots els elements.

MAS_MIRO_15

El sistema de fitxes permet afegir continguts a mesura que creix el projecte.

MAS_MIRO_14 MAS_MIRO_12 MAS_MIRO_11 MAS_MIRO_10 MAS_MIRO_09 MAS_MIRO_08 MAS_MIRO_07

Sota l’eslògan “Be the key!” (Sigues la clau!) neix el vídeo realitzat amb Hoi Poi Produccions que trobem dins un USB en forma de clau. Una breu història explicada en forma de conte per una nena, la Júlia; i amb música original d’en Guillem Ribas.

Sigues la clau from HoiPoi Produccions on Vimeo.

Les tècniques i materials utilitzats en els acabats, volen dotar el packaging de l’elegància i el prestigi que es mereix el projecte (tancament amb iman, text marcat amb cop sec, papers interiors especials i amb textura, transparències, desplegables, enquadernat cosit, USB gravat amb làser …)

MAS_MIRO_13

Els continguts d’aquest packaging, d’edició limitada, els trobareu en varis idiomes a http://www.mont-roig.cat/masmiro/masmiro.html, i per mantenir-vos actualitzats, feu-vos seguidors de @Mas_Miro a Twitter!

About labridaesbella

SOLUCIONS CREATIVES: Arquitectura efímera, interiorisme i disseny gràfic
A %d bloguers els agrada això: